ÚVODNÍ STRÁNKA

Český výrobce kuchyňských linek, vestavěných skříní a nábytku na míru

♦ Návrhy, vizualizace kuchyní a interiérů ZDARMA

♦ Dopřejte si nejvyšší kvalitu za nejnižší možnou cenu

NAŠE PRODEJNA


Cejl 72 Brno

Content not available.
Please allow cookies by clicking Accept on the banner

Koupelna

Tato zdařilá realizace nedaleko Brna se skládá ze tří různých prostorů a tedy i účelu nábytku. Nejdříve bylo potřeba vymyslet koupelnový nábytek na míru dle dodaných rozměrů umyvadel a sladění dekorů, v tomto případě dekor dvířek Egger W911 Krémová a korpusu a pracovní desky H1318 Dub divoký přírodní. Součástí dodávky byla i skříňka se zrcadlem a horní rampa, která prostor před umyvadlem krásně osvětluje. Zvolili jsme 2 designové úchytky a zbytek dvířek je řešen otevíráním “PUSH” , tedy na zmáčknutí.

Šatna

Není rozhodně pravidlem, že by každý z nás měl doma prostor na celou velkou šatnu. Zákaznice však na toto myslela předem a společně jsme vytvořili krásný návrh nové šatny. Velkou výhodou je přehlednost veškerého uloženého oblečení či jiných věcí. Šatna obsahuje velké množství úložného prostoru na bundy a kabáty, stejně tak i na drobné věci, pro které jsou určeny kvalitní šuplíky s plnovýsuvy s tichým dojezdem od firmy Hettich. Nádstavce pod stropem slouží k uložení především sezónních věcí.

Zvolen byl černý dekor korpusu v kombinaci se hřejivým dřevodekorem Dubu Halifax. Tato kombinace působí opravdu velice luxusně a vkusně.

 

Vestavěná skříň

Tato vestavěná skříň stejně jako jakýkoli jiný nábytek na míru byla vytvořena dle přesného zaměření naším technikem, takže prostor pro ni určený se využil maximálně a beze zbytku. Stejně jako v šatně je i ve vestavěné skříni mnoho úložných prostor jak na pověšení (kabáty, bundy) tak vložení (šuplíky, poličky).  Posuvné dveře skříně jsme udělali v kombinaci černého hlubokého matu a zrcadla. Pro ozvláštnění jsme nakombinovali pruhy těchto materiálů. Vestavěná skříň krásně ladí s dubovou podlahou.

 

Pokud chcete i Vy mít doma sladěný vestavný nábytek, ozvěte se ! Grafické návrhy a cenové kalkulace jsou u nás zdarma – kontakt.